Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми Nexen

Nexen

Производителя от Южна Корея с интензивно присъствие на международния пазар , Nexen има повече от седем десетилетия опит и солидна репутация - огромни предимства в един силно конкурентен пазар. Nexen в момента разчита на дистрибуторска мрежа, която обхваща повече от 120 страни по света, и отдавна се е утвърдила като марка с доверие. Съчетанието на каество и конкурентна цена се оказа печелившо за компанията, и остава основната стратегия на компанията .

В barzgumve.com,ще намерите голям избор на летни,зимни или всесезонни гуми Nexen за автомобили , джипове и лекотоварни камиони . Привлекателните цени добавят на предимствата на тези висококвалифицирани продукти, както и голямото разнообразие от модели и размери , гарантиращи перфектен избор за всеки и за всяко предназначение. От материали и строителство до производство и изпитване на стандарти , Nexen отдава голямо значение на качеството, което е необходимо условие за една компания, която цени удовлетвореността на клиентите .

Разнообразие и качество за всеки потребител

Nexen предлага различни видове гуми за различни приложения , така че разгледайте предложенията ни и възползвайте се от изгодните ни оферти . Актуалната продуктова линия на Nexen летни гуми включва изключителния N blue Eco и HD, N 8000, N 9000 и модела RO-581. Ако ви интересуват зимни гуми , Winguard е със сигурност привлекателна оферта , докато NPriz 4S и CP671 са предназначени за търсещите добри всесезонни гуми .

Всичките тези качествени продукти са достъпни в нашия онлайн магазин в разнообразие от размери , а с опциите ни за търсене лесно ще изберете подходящата Nexen гума за вас . Поръчайте сега 2 или повече гуми от barzgumve.com и доставката ще бъде безплатна !

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя