Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

гуми Mitas

Mitas

Намираща се в Чехия , Mitas е един от водещите европейски производители на офроуд селскостопански , индустриални и мото гуми . Историята на Mitas започва през 1930, когато започват да произвеждат гумите си в Праг , столицата на бившата Чехословакия , и в Злин . Днес Mitas притежава три производствени предприятия в Чехия, едно в Сърбия и едно в САЩ (в Шарл Сити, Айова).

Mitas предоставя цялостна гама от качествени радиални и напречно-пластови гуми за селскостопански машини и ремаркета, както и разнообразие от индустриални и OTR гуми – предлагащи се в barzgumve.com на изгодни цени . Каквато и да е машината - трактор, комбайн, високообемно ремарке , горски трактор, булдозер, товарач, дори и мотоциклети - можете да разчитате на ефективните Mitas гуми в най-взискателните среди.

Смели продукти за екстремни условия, на отлични цени

Широката гама на премиум

Mitas радиални селскостопански гуми предоставя решения за всички земеделски приложения , като серията SuperFlexionTire , сериите AC 85 и AC 90 за обработване на различни житни култури и сериите с големите широчини AC 75 и AC 65 . За индустриални превозни средства, Mitas произвежда радиални и диагонални продуктови линии , включително и многоцелеви OTR гуми и специализирани модели за всички мотокари и товарачи, за булдозери и кранове.

За любителите на двуколките , Mitas предлага високо качествени гуми като новата Sport Force серия и различни модели за скутери , както и офроуд , ендуро, крос и спортни мотоциклети . Поръчайте сега Mitas гуми от barzgumve.com , където стойността винаги е на първо място !