Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Minerva

Minerva

Minerva е частна марка гуми , принадлежаща към Deldo Autobanden N.V. Основана през 1992 г , Minerva днес е една от най-старите и най-стабилните частни марки на пазара, с годишни продажби над един милион бройки. Докато производството се извършва от азиатски и европейски производители, Deldo поддържа контрол на марката - включително разработване на продуктите и производствените стандарти, като по този начин се гарантира строг контрол на качеството.

Големия избор на Minerva модели и размери осигуряват оборудване на почти всички модели на автомобили с подходящи Minerva гуми – достатъчно е само да използвате търсенето в магазина ни.

Добри продукти на добри цени , Minerva гуми от barzgumve.com

Minerva предлага летни и зимни гуми с диаметри от 12 до 20 цола. Ако ви интересуват изгодни и надеждни гуми летни гуми , моделите Minerva F109 и F 105 са подходящи за малки и средни автомобили , както и за по-голями пътнически автомобили .

Minerva F108RF е runflat гума за малки и средни автомобили , а модела Minerva Ecospeed е специално разработен за луксозни и спортни коли . За лекотоварни автомобили и камиони , Minerva Transporter предлага стабилност , устойчивост и възможности за голямо натоварване .

Ако се нуждаете от гуми за студения сезон , зимните моделите Minerva S210 и S310 предоставят добро поведениее при тежки климатични условия . Minerva Ecowinter и Ecowinter SUV са преназначени за лекотоварни камиони и SUV , като предоставят отлично сцепление на заледени повръхности . Поръчайте сега вашите нови Minerva гуми от barzgumve.com, на изключителна цена !