Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Matador

Matador

Matador е известен производител на гуми от Словакия , който изнася своите продукти в над 80 страни по света - най-вече в Германия, Великобритания, САЩ, и Русия. Компанията има дълга история, започваща през 1925 г , и е днес, собственост на Continental AG, един от най-големите имена в производството на гуми. Matador гуми отговарят на среден клас по отношение на цена и образуват важен компонент от стратегията на Continental Group за конкуриране в този изключително оспорван пазарен сектор .

Ставайки част от Continental Group ,тази компания е предоставила Matador с ресурсите за развитие на производствените си възможности и достъп до най-новите технологии, което прави гуми Matador днес силно конкурентни по отношение на качество и цена. Предлага се широка гама от продукти, включително гуми за леки автомобили, SUV, лекотоварни камиони , камиони и офроуд гуми .

Качеството което заслужавате , на изгодна цена

Летните гуми Matador целят всички шофьори да бъдат доволни от ползването им . Модела Matador MP16 Stella 2 предоставя безопасност и икономичност за малки и компактни автомобили , модела MP44 Elite 3 е удобен и добре балансиран вариант за средни и големи автомобили и MP46 Hectorra 2 има за цел да се справи с изпълнението на спортни и луксозни коли . Matador MP52 Nordicca Basic и MP59 Nordicca са отлични предложения за тези, които имат нужда от надеждни зимни гуми, докато MPS320 Maxillaпредоставя сигурност - като удобност и контрол при микробусите .

В barzgumve.com,ви предлагаме голям избор от Matador гуми в различни размери , подходящи за почти всички автомобили и модели – всичко на непобедима цена . Поръчайте сега и възползвайте се от изгодните цени и услуги !