Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Marshal

Marshal

Основан преди повече от 25 години , Marshal е филиал на компания Kumho от Кореа . С добра репутация и цени , гумите Marshall използват най-модерна технология и са разработени и проектирани в Европейския технически център в Бирмингам , специално за взискателния европейски пазар.

Marshal се радва на международното си присъствие , простиращо се от Европа до Австралия, и гумите му са постигнали значителен международен авторитет. Продуктите на марката са предназначени да отговорят на европейските климатични условия и очаквания на клиентите.Приемането на марката от търговците на дребно и шофьорите отразява отдадеността на производителя на високи стандарти за качество и бизнес ценности.

Качествени Marshall гуми на изгодни barzgumve.com цени

Barzgumve.com предлага различни видове Marshall летни , зимни и всесезонни гуми за всички превозни средства , от леки автомобили до търговски превозни средства . Забележителен продукт от каталога на Marshall е летния модел KR11. Проектиран за леки автомобили, с балансирана ефективност и характеристики за комфорт и добра устойчивост на аквапланинг, този модел предлага сцепление и ефективност и в сухи и в мокри пътни условия. За всесезонна сигурност и комфорт , barzgumve.com ви предлага Marshal KL51. Предназначен за джипове, широкия му протектор и напредналата шарка осигуряват стабилност при шофиране и плавно движение .

Движете се в правилната посока с изгодните и надеждни Marshal гуми от вашия онлайн специалист – barzgumve.com. Поръчаните продукти ще бъдат доставени бързо и лесно до вашия адрес . Изберете един от предложените методи на заплащане , в това число банков превод , кредитна карта и Paypal и поръчайте още днес !