Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Maloya

Maloya

Maloya винаги е била марка за индивидуалисти, както и претенциозните клиенти, които разчитат повече на истински култ, отколкото за масов маркетинг . Началото намира с иновативното швейцарско предприятие за производство на гуми през 1936, и, наред с други постижения , Maloya печели и отличия за производство на новаторски радиални гуми през 70те години . През 1993, компанията се слива с Vredestein и днес тя е изключително известна марка на базиран в Холандия Apollo Vredestein B.V.

Традиционно ориентирана към почитателите на марката , Maloya , въпреки това бързо и успешно се развива и в масовите европейски пазари - макар и да остава много стриктна в избора на дилъри. Гумите от Maloya са изключително добре приспособени към пътните условия на Централна и Северна Европа , със специален акцент върху надеждността и стабилността в предизвикателни климатични условия .

Безопасност и изключителна стойност , Maloya гуми от barzgumve.com

Превъзходно поведение на мокро , сцепление и устойчивост на аквапланинг са основните качества на всеки модел Maloya. Всесезонния модел Maloya QuadriS улавя същността на традиционната сила на марката при всякакви метеорологични условия , с особено убедително представяне на хлъзгави повърхности. Летната Maloya Lugano се отличава с икономичността на горивото и устойчивостта на износване, като запазва достатъчно стабилност на мокър път. За студения сезон , зимните гуми Maloya Davos показват впечатляващо сцепление и поведение на замразени повърхности, както и в дъжда - и се показват много силен претендент в независими тестове, дори срещу най-големите имена в бизнеса .

Поръчайте сега изключителните Maloya гуми от barzgumve.com на изключително изгодни цени ! Има възможност за доставка до вашия адрес или до монтажен партньор близо до вас – безплатно , за поръчки на 2 и повече гуми .