Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми Landsail

Landsail

Landsail е марка на гуми собственост на Qingdao Sentury Tire Co., Ltd. Производителят е направил забележителни усилия за осигуряване на мястото си на международния пазар, най-вече с помоща на сериозни инвестиции в модерна производствена база, която произвежда 15 милиона гуми годишно – и обяви плановете си за постигане на още по-впечатляващи 33 милиона до края на 2017 г..

Използвайки високо технологичен дизайн и качествени материали, гумите Landsail предлагат добра стойност и стават все повече известни . В barzgumve.com, ще намерите изненадващо изгодни Landsail гуми за пътнически автомобили , джипове, и лекотоварни камиони - в различни размери за различни превозни средства.

Изгодни и надеждни Landsail гуми от barzgumve.com

За топлите месеци предлагаме ви разглеждане на актуалните Landsail летни гуми, като LS288, LS 388 и LS 988. За студения сезон , зимните гуми Snow Star осигуряват сигурност и подвижност при тежки пътни условия . Модела Landsail CLV2 е добре подходящ за джипове провеждащи повече време на път и предоставят всесезонна функционалност , а Winter Star е изключителна SUV зимна гума . Линията LS588 е проектирана за спортни коли , докато LSV88 е привлекателна оферта за ванове .

С големия избор на надеждни и изгодни гуми ,barzgumve.com е онлайн магазин с правилните предложения . Купете сега две или повече Landsail гуми , и възползвайте се от конкурентните ни цени и безплатната доставка !

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя