Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

гуми Kings Tire

С трите оперативни производствени мощности в Китай , базираната в Тайван компания Kings Tire е основана през 1988 и произвежда различни радиални и диагонални гуми и вътрешни гуми за автомобили и мотоциклети , както и за индустриални и селскостопански машини . Продуктите на Kings Tire се изнасят в много страни в света , като основната цел е износ в Европа ,Аустралия , Нова Зеландия и САЩ . Основните предимства на Kings Tire гуми са надеждност и добра цена . Независимо от това дали се нуждаете от гуми за вашия семеен автомобил или специални гуми , трябва да разгледате нашия избор на Kings Tire продукти – достъпни на непобедими цени в barzgumve.com.

Просто по-добро предложение – гуми Kings Tire от barzgumve.com

Kings Tire предлагат гуми в различни размери и модели за различни видове превозни средства . Гамата включва радиални гуми за пътнически автомобили , 4x4 гуми , за двуколки , ATV, картинг , леки автомобили и ванове , гуми за бусове и камиони , както и различни специални гуми - като косачки и колички за голф, за селскостопанска техника, за ремаркета и каравани, и за промишлени, строителни и летищни превозни средства за наземно обслужване.

Barzgumve.com ви предлага надеждни Kings Tire продукти на изгодни цени – както и безплатна доставка за поръчки на 2 и повече гуми . Поръчайте сега !

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя