Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Kenda

Kenda

Kenda е универсален производител, който предлага широка гама от продукти, включително за автомобили , мотоциклети, велосипеди, ATV и индустриални гуми. Фирмата започва своето съществуване в Тайван, през 1962 г , и оттогава разширява производствената си база и утвърдени производствени мощности в чужбина, в Китай и Виетнам. В продължение на няколко години, участието на компанията на европейските пазари непрекъснато се увеличава, и Kenda дори създава европейски офис в Олденбург, Германия.

Kenda постоянно присъства в сектора на гумите и резервни части , като доказва на дилърите и клиентите че е надежден доставчик на качествени продукти. Естествено , Kenda гуми можете да намерите в barzgumve.com на привлекателни цени и в различни размери .Широката автомобилна продуктова гама включва лятни, зимни и всесезонни гуми за леки автомобили, ванове и лекотоварни автомобили, и всички модели отговарят напълно на еропейските стандарти и правила .

Качествени гуми на изключителни цени, от barzgumve.com

Европейските пазари са взискателни по отношение на качеството на продуктите , и тук успеха на Kenda се дължи в голяма степен на удовлетвореността на клиентите . Разгледайте каталога ни и изберете подходящите за вас гуми Kenda ; ще разберете че те предлагат много и то на изключително изгодна цена . Независимо дали ще изберете икономичния KR30 Vezda Eco, удобния KR23 Komet Plus tourer, ориентиран повече към изпълнението KR09 Komet SPT, или всесезонния модел KR08 Klimate, всичките са качествени и рентабилни .

Нашия онлайн магазин винаги предлага най-добрите оферти и услуги , затова поръчайте 2 или повече Kenda гуми и възползвайте се от безплатната доставка и мрежата на монтажните ни партньори .