Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Jinyu

Jinyu

Jinyu е китайски производител на радиални гуми основан през 1995. Нейния нарастващ успех на пазара става възможно благодарение на бързото развитие на своите съвременни дизайни и производствени мощности, както и ефективните усилия в маркетинга. Jinyu гуми напълно отговарят на строгите европейски изисквания и подчертават изгодните цени като силна точка за продажбите им .

Качеството е от изключително значение за успех на продажбите им на европейския пазар , и поради този факт Jinyu са нправили големи усилия да осигурят надеждни гуми с изгодни цени . Гамата им включва няколко летни , зимни и всесезонни модела за леки автомобили ,SUV, всички с различни размери – и на изключително конкурентни цени , в barzgumve.com.

Малка инвестиция с много преимущества

Нашия онлайн магазин ви предлага голям избор на Jinyu гуми със сигурни и продуктивни характеристики и привлекателни цени . Jinyu YH11 е универсален модел всесезонни гуми за малки и компактни автомобили и джипове който осигурява мобилност при почти всички температури и различни климатични условия . YH12 е летна гума за малки и компактни коли , която също така предоставя безопасно шофиране и притежава всесезонни особености.
Модела YS71 е гума за градски джипове, който се фокусира върху издръжливостта и сцепление при неблагоприятни условия , поради своята M + S (кал и сняг) шарка. YU61 е специално разработена за добро изпълнение на пътя , а YW51 е зимна гума която осигурява плавно движение и в най-лошите условия . Поръчайте някой от предложените модели от barzgumve.com и възползвайте се от нашите условия за безплатна доставка и отличните ни услуги !