Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Infinity

Infinity

Все по-голям брой играчи на пазара на гуми създават сериозни затруднения за много частни марки появяващи се през последните години, но Infinity е доказала своята издръжливост. Собственика и маркетолога на марката , Al Dobowi Group, мъдро решава да използва нарастващата мощ на мащабните китайски производствени центрове и сключва договор, с някои от най-съвременните от тях , за производство на Infinity гуми.

Нов комплект гуми понякогаш струва цяло състояние и поради това потребителите се обръщат към ненадеждните алтернативи като гуми втора употреба ‘с изгодна цена .’ В този случай , обърнете внимание че добрия избор на икономични гуми предоставя безопасност и надеждност за малко пари . Infinity предлага летни и зимни гуми за пътнически автомобили , джипове и ванове на изключително изгодни цени . Всичките продукти отговарят на европеските изисквания и стандарти и имат полезния EU етикет .

Модерни и надеждни гуми на чудесни цени

В barzgumve.com, ви предлагаме голям избор на привлекателни Infinity гуми – достъпни в различни размери за почти всеки шофьор. Моделите Infiniti Ecomax и ECOSIS са изключително полезни летни гуми , както и INF 049, INF 059, и Ecosnow зимни гуми . Използвайте опцията за търсене в сайта ни за да намерите подходящото за вас и възползвайте се от отличните цени .

Възползвайте се от нашите предложения и поръчайте вашите нови гуми Infiniti . Поръчайте 2 или повече гуми и ние ще ви доставим безплатно – до вашия адрес или до автосервиз близо до вас .