Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Gislaved

Gislaved

Марката Gislaved е основана в Швеция през 1897. През дългата си история, вековния производител е спечелил солидна репутация за високо надеждни продукти за студения сезон. Като филиал на Continental AG от 1992, Gislaved продължава тази традиция и предлага гуми, насочени основно към пазарите на Северна Европа и Канада.

Фокусирайки се върху динамично управление и вдъхващо доверие сцепление, предложенията на Gislaved на летни и зимни гуми за леки автомобили , джипове и лекотоварни търговски превозни средства включват различни впечатляващи качествени и изгодни модели . Въпреки, че преди всичко е известен и уважаван за изпълнение на своите зимни гуми, Gislaved предлага и конкурентни летни гуми, особено подходящи за непредсказуемото време в Северните страни.

Абсолютно доверие и превъзходно качество с Gislaved гуми от barzgumve.com

Gislaved летни гуми се предлагат в три различни продуктови линии - Urban*Speed за малки и средни автомобили , Ultra*Speed за средно големи семейни автомобили , както и за луксозни лимузини и Com*Speed за миниванове и други лекотоварни превозни средства . Всичките осигуряват прецизно управление на сухи и мокри повърхности, както и комфорт и издръжливост .

Зимният диапазон на Gislaved несъмнено е достоен за похвала. И тук , три продуктови линии се грижат за нуждите на всеки шофьор – Euro*Frost5 зимни гуми без шипове, Nord*Frost зимни гуми с предварително сложени шипове за екстремни северни условия и Nord*Frost Van за лекотоварни превозни средства . Тези високоефикасни зимни гуми осигуряват превъзходно сцепление и стабилно поведение на сняг и покрити с лед пътища, както и плавно движение и добра устойчивост на износване.

Какъвто и да е модела на Gislaved който ви е нужен , barzgumve.com ще ви направи най – изгодната оферта . Поръчайте сега и възползвайте се от нашите изключителни цени и услуги!