Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми General

General

Основана през 1915 в Охайо ,САЩ , General е специализирана главно в резервни гуми – като General Jumbo за превозни средства като камион Ford T , революционарния модел с ниско налягане Balloon Jumbo, и различни други иновативни дизайни. С течение на времето, обхвата на компанията се разширява и нейните дейности стават разнообразни – започва да участва в космическата индустрия, дори и в недвижимите имоти. Впоследствие, през 1984 г, името на дружеството става GenCorp, наименованието на гумите (General Tire) го няма.

Както и да е , през 1987 ,General Tire става собственост на Continental AG, един от водещите производители на гуми . Днес , вековната марка представлява иновация и добро изпълнение .С широки изследователски и развойни средства и репутация на строг контрол на качеството, General Tire е способен да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар .

Гуми които ще уважавате , от barzgumve.com

Aко имате нужда от изключителни зимни, летни или всесезонни гуми за вашия лек автомобил, SUV, или ван, посетете barzgumve.com и изберете някой от моделите на General .За компактни и средни автомобили , Altimax Sport и Altimax Comfort летни гуми предоставят отлично сцепление и ниско съпротивление при търкаляне , докато Altimax Nordic, Altimax Arctic и Altimax Winter Plus зимни гуми осигуряват добър контрол в тежките зимни условия .

За джипове продуктовата линия Grabber включва различни модели – за всички терени , за високи терени , гуми за умерени терени и терени с камъни , за тежки терени и Snow Grabber за зимни 4x4 приложения . Собствениците на ванове със сигурност ще оценят качествата на Eurovan 2 и Eurovan Winter, както и изключителните цени на barzgumve.com.