Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Fullrun

Fullrun

Qingdao Fullrun корпорация е известен китайски производител на гуми за пътнически автомобили , джипове и лекотоварни камиони , както и за специални превозни средства – камион, автобус , индустриални машини и офроудъри. Една от най-значителните марки на домашния пазар , Fullrun става известна марка и в света .

Fullrun гуми имат перфектно изпълнение за ежедневна употреба и конкурентна цена – и, както винаги , barzgumve.com ви предлага всичко това на най-изгодни цени . Предлагат се различни модели и размери на гуми , и затова използвайте опцията за търсене за да намерите подходящото за вас .

Спестете пари и карайте безопасно с Fullrun гуми от barzgumve.com

Практичните шофьори много често избират бюджетни марки за всекидневна употреба . Гумите на Fullrun са идеална препоръка за тези шофьори , тъй като имат добро основно изпълнение и надеждност и по същото време надминават конкуренцията . Fullrun летни и зимни гуми целят изгодната цена и предлагат привлекателни оферти за потребителите .

Купете сега от нашия онлайн магазин и възползвайте се от доверчивите Fullrun гуми на непобедими цени . Предлагаме ви и безплатна доставка за поръчка на 2 и повече гуми и голяма мрежа монтажни партньори – винаги най-добрите предложения и услуги , само в barzgumve.com.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя