Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Fulda

Fulda

Fulda е производител на гуми от Германия , който произвежда гуми по най-високи изисквания от 1900 година . Днес, Fulda произвежда гуми не само за пазара в Германия , но и за международния пазар .

Eco Control на Fulda

С Fulda гуми от Eco Control раздела примерно, можете да спестите пари без правене на компромис за качество и сигурност . Тези Fulda гуми предлагат голям пробег на много изгодна цена . Като допълнение към значително намаления разход на гориво, гумите също така имат спирачна ефективност от световна класа , както на сух така и на мокър път.

За потребителите интерсуващи се от спортно шофиране , Fulda гуми препоръчват серията Sports Control. Гумите са специално разработени за да предоставят надеждно спиране и възможност за по-кратък спирачен път. Още повече , тези гуми предоставят максимално удобно шофиране с ниското си съпротивление при търкаляне.

Висококачествени зимни гуми

В раздел зимни гуми Fulda е ,също така , убедителна . Посочващите висококачествени зимни гуми имат съвременна силициумова смес ,която осигирява безопасност дори и при екстремни климатични условия и перфектно сцепление .