Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Firestone

Firestone
Първоначално Firestone произвежда гуми за безмоторни превозни средства , обикновени по това време , като каруци и вагони . Малко след това Firestone става един от главните доставчици за първите появили се автомобили и представлява оригиналното оборудване за легендарния Ford Model T.

От 1988, Firestone е част от компанията Bridgestone , която в момента е рангирана като най-големия световен производител на гуми . Американската марка наистина спечелва от нейната принадлежност на японския гигант, и днес гумите на Firestone се произвеждат чрез използване на най-добрите налични материали , дизайни и контрол на качеството . Предложенията включват различни модели и варианти за пътнически автомобили , джипове, лекотоварни камиони , лекотоварни и тежки търговски превозни средства и индустриални машини .

Повече сигурност , повече удобствие и конкурентни цени – от barzgumve.com

Интересувате ли се от високотехнологични , качествени гуми ? Ако е така , разгледайте колекцията ни на летни гуми Firestone . Продуктовата линия Firehawk включва модели като удобния и дълготраен TZ300a , всестранния и динамичен SZ90μ. Ако се нуждаете от зимни гуми , обърнете внимание на модела Winterhawk 2V EVO, новия Winterhawk 3, и най-новия Winterforce за екстремни условия . Също така , собствениците на ванове насочваме към Vanhawk, Vanhawk Winter, и Winterhawk C.

Който и модел на Firestone да изберете , той ще ви предостави изключително поведение и доверие . Поръчайте две или повече гуми още сега от barzgumve.com, и ние ще ви ги доставим безплатно . Не забравяйте бутона ‘Търсене на монтажен партньор’ и ние можем да доставим вашите Firestone гуми до автосервиз близо до вас !