Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Evergreen

Evergreen

Evergreen е марка гуми принадлежаща на компания Jinyu . Много добре известна в Китай , марката Evergreen навлиза и в международния пазар през 2008, като значително инвестира в дизайна и технологията на производството - както и човешките ресурси. Днес, гумите на Evergreen се продават в повече от 70 страни в света и са осигурили присъствието си на пазара.

С голямия успех в продажбите , повишават се и предложенията от Evergreen . Предлагат се различни модели и размери – на непобедими цени, в barzgumve.com. Със сигурност ще намерите подходящите гуми за вашия пътнически автомобил , джип, лекотоварен камион или търговско превозно средство и ще бъдете доволни от ползите които тези продукти предоставят . Използвайте опциите за търсене за да намерите вашия вид и размер на гуми и разгледайте изгодните оферти на Evergreen .

Повече надеждност и голяма полза

Гумите Evergreen се стремят към безопасността и доверчивостта и усилията на производителя показват и все повече и повече доволни потребители . С конкурентни летни модели като Evergreen EH22 и EU72, и зимни гуми като EW62 и EW66, тази марка остава на мястото си .

Нашия онлайн магазин ви предлага най-добрите гуми и най-добрите цени - и затова разгледайте предложенията ни и възползвайте се от офертите ни. Доставката е безплатна за поръчки на две и повече гуми , а мрежата от автосервизи прави купуването от barzgumve.com още по-лесно!