Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Event

Event

Компанията Event е основана през 2005 и е добре известна в сферата на гумите . Фокусирайки се на пазара на лекотоварни камиони и бюджетни пътнически автомобили , компанията е отлично напреднала. Производство се извършва с помощта на висококачествени суровини и ново оборудване. Все пак, компанията предлага разнообразие от продукти в бюджетния раздел.

Компанията предлага гуми в няколко категории в това число 4X4, гуми за лекотоварни камиони , перформанс гуми. Всичките съдържат различни размери и модели в зависимост от изискванията на превозното средство. В barzgumve.com, ви предлагаме цялата гама Event гуми в летни и зимни варианти .

Купете Event гуми с отстъпка

Поддържаме всичките предложения на Event гуми и за пътнически автомобили и за лекотоварни камиони . Някои от популярните модели са ML609, ML909, MJ683, GL699 и много други . Разгледайте нашите онлайн оферти за да изберете подходящата за вас .

Цялата гама има уникални дизайни на протектора за най-добро изпълнение . Пътническите модели предоставят надеждност,ефикасност и комфорт . От другата страна , 4X4 дизайните са проектирани за тежки терени включващи кал , камъни и пясък. Предлагат се и гуми за сухи и мокри пътища. Спортните модели са фокусирани върху спортни действия . По този начин, потребителите имат голям избор в зависимост от нуждите им . В barzgumve.com ви предлагаме изгодни отстъпки и други качествени услуги.