Payment Banner

гуми Durun

гуми Durun


Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Китайската марка гуми Durun е основана през 1996, и често се среща на пазара на бюджетните гуми. Durun гуми се произвеждат от Shandong Yongtai компания в Шандонг провинция ,Китай. След разработването на една от най-старите и най-уважаваните марки в своя клас, производителят става през годините предприятие с мащабна продукция на гуми , специализирано в изцяло стоманени радиални гуми и радиални гуми за леки автомобили за широк спектър от превозни средства.

Спечелете повече от очакваното с Durun гуми от barzgumve.com

Потребителите могат да избират от barzgumve.com различни варианти на гуми за пътнически автомобили ,джипове и търговски Durun гуми в повече от 50 размера - всичките имат е- маркировка и са сертифицирани по ISO9001:2000 . Ако се нуждаете от икономични и гъвкави летни гуми модела Durun A-One е добър избор за компактни и средни автомобили . Обърнете внимание и на модела Durun D103 и A2000 -с всесезонна шарка и добро поведение за всички сезонни , тези гуми ви предоставят стабилно и плавно шофиране в широк температурен диапазон . За леки търговски приложения , модела Durun D108 използва подсилен дизайн и съединения устойчиви на износване за да повиши устойчивостта и товароносимостта .

Barzgumve.com прави онлайн купуването лесно и сигурно . Изберете предпочитания метод на заплащане от предложените като Paypal, банков превод или кредитна карта и поръчайте вашите нови Durun гуми на екстремно изгодни цени – с безплатна доставка за поръчка на две и повече гуми !

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more