Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Double Star

Double Star

Определен като 9-ти голям производител на гуми , Cheng Shin е основан през 1967 в Тайван като Maxxis International.Първоначално фокусиран в производството на гуми за велосиопед , наскоро разнообразява офертите си . В момента компанията е най-голям световен производител на гуми за велосипеди , но предложенията й включват и гуми за автомобили , мотоциклети , инвалидни колички ,както и селскостопански и индустриални гуми .

Със своята производствена и развойна дейност, както и търговски дейности, разположени по целия свят, от Далечния изток до Европа и Северна Америка, гумите Cheng Shin се изнасят в повече от 150 държави. Високите стандарти за качество и контрол в производството ,както и интензивна научноизследователска и развойна дейност осигуряват разнообразна и конкурентна продуктова гама – достъпна на изключителни цени в barzgumve.com..

Изключително изгодни и надеждни Cheng Shin гуми от barzgumve.com.

Бюджетната марка Double Star е собственост на Doublestar Group Corporation, голям китайски индустриален консорциум. С впечатляваща годишна продукция от повече от 15 милиона единици, Double Star продукти се изнасят в над 140 страни по целия свят.Популярността на марката в сектора на икономиката постоянно нараства през последните няколко години, благодарение на добра функционалност и високо конкурентни цени.

Основното предимство на бюджетните гуми е, че те осигуряват надеждна алтернатива на продукти втора употреба със съмнителен произход. Износването може да бъде прикрито с ниско качество на регенериране, и с времето ефективността на гумата намалява. Следователно , клиентите които обръщат внимание на разходите търсят бюджетни гуми за безопасно ежедневно ползване и затова Double Star предлага добър избор на такива модели .

Надеждност на ниска цена с Double Star гуми от barzgumve.com

Double Star предлага гуми в различни видове , размери , дори и с различен цвят . През 2011 е пусната най-оригиналната продуктова линия на марката , състояща се от уникални цветни автомобилни гуми – сини , зелени ,жълти или оранжеви. Разбира се , предлагат се и стандартните черни – предложенията включват всички видове ,от гуми за пътнически автомобили ,джипове и лекотоварни автомобили до гуми за камиони ,бусове , индустриални и строителни машини .

Barzgumve.com ви предлага най-изгодните оферти и качествени услуги . За безплатна доставка поръчайте 2 или повече Double Star гуми от нашия онлайн магазин .