Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Double Coin

Double Coin

Със седалище в Шангай, Double Coin е китайски производител на гуми който се стреми да утвърди производството си с предлагане на надеждни гуми на изключително конкурентни цени . Компанията предлага широка гама от гуми за камиони, селскостопански и индустриални гуми проектирани да предоставят функционалност във всяка работна среда и по-голяма дълготрайност .

Double Coin е член на Съюза на китайските производители (CMA), организация която популяризира и подкрепя усилията на китайските производители на европейския и американския пазар . Компаниите членки сътрудничат във всичко , от дейностите в логистиката до разработването на продуктите ,като изграждат ресурсна база необходима за развитието и повишаването на качествени ISO-сетифицирани гуми за взискателните западни пазари .

Доверчив избор за тежките машини , Double Coin гуми от barzgumve.com

Double Coin гама на гуми за камиони и бусове се състои от различни гъвкави и икономични гуми за камиони и ремаркета за различни приложения , от ползването им в локални доставки до дълги пътувания ,както и комбинирани услуги . Достъпни са разнообразни гуми за различни позиции ,като модела за дълготрайна употреба Double Coin RR680 - гума за всички позиции с широки канали за ефективно премахване на излишната вода и с подобрено теглене .

За индустриални и строителни приложения ,офроуд продуктовата линия от Double Coin включва многоцелеви малки, големи, и гигантски радиални OTR гуми, подходящи за усилена работа и при най-тежки условия. Предлагат се и специализирани модели за превозни средства като мобилни кранове и челни товарачи.

Ако се нуждаете от здрави гуми за индустриални машини Double Coin Virgo R-1 е модел с дълбока шарка и ъглови зъбчета , който осигурява изключително сцепление и товароносимост .

Поръчайте сега надеждните и изгодни гуми Double Coin от barzgumve.com. Предлагаме ви безплатна доставка и различни начини на плащане като банков превод , кредитна карта , Paypal.