Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Debica

Debica

Полската компания за производство на гуми Debica е основана през 1937 и от тогава е една от най-големите производители на гуми в Европа с много добро съотношение цена/качество . От 1995, почти 60% от акциите на Debica са придобити от компания Goodyear,което допринася изцяло за повишаване на качеството на произведените гуми, и я превръща в една от ""бюджетни"" марки на Goodyear.
Debica летни, зимни или всесезонни гуми се произвеждат ,като следват строгите изисквания за качество на Goodyear, осигуряващи безопасност при зимни условия и по заледени пътища, а също така и добро поведение на сухи повърхности.

Debica: качество на изгодна цена

Debica предлага различни модели автомобилни гуми . Целта на компанията е производство на гуми и предоставяне на изгодна цена без компромис .
В раздел летни гуми barzgumve.com ви препоръчва Debica Presto и Furio - качествени модели предоставящи издържливост , сигурност и удобствие при високи скорости . От всесезонните гуми ви препоръчваме Navigator и Navigator 2 -практични решения за шофьори търсещи безопасност при летни и зимни условия на приемлива цена . За студения сезон , Debica предлага следващите модели : Frigo 2 с напреднал технологичен дизайн кото предоставя удобно шофиране през зимата и Frigo HP, който принадлежи на гуми с “високо изпълнение” предлагащи добро сцепление на мокри пътища и при тежки зимни условия .

Предлагаме голям избор от Debica гуми и безплатна доставка (*за поръчки на 2 и повече гуми). Поръчайте сега онлайн от barzgumve.com.