Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

гуми Cheng Shin

В момента класиран като 9-ти най-голям производител на гуми , Cheng Shin е основан през 1967 в Тайван като Maxxis International. В началото се фокусира на производство на гуми за велосипед , наскоро започва да разнообразява предложенията си . Днес компанията е известна като най-голям производител на гуми за велосипед , обаче предложенията й включват и автомобилни гуми , мото гуми, гуми за инвалидни колички , както и селскостопански и индустриални гуми .

Със своята производствена и развойна дейност, както и търговски дейности, разположени по целия свят, от Далечния изток до Европа и Северна Америка, гумите на Cheng Shin се изнасят в повече от 150 страни. Високите стандарти за качество и контрол в производството ,както и интензивна научноизследователска и развойна дейност осигуряват разнообразна и конкурентна продуктова гама – достъпна на изключителни цени в barzgumve.com.

Изключителна стойност и надеждност с Cheng Shin гуми от barzgumve.com

Докато известната марка на компанията, Maxxis ,е ориентирана към изпълнението , гумите на Cheng-Shin са фокусирани върху стойността и надеждността . Cheng-Shin и Maxxis се предлагат като оригинално оборудване на някои високо профилни производители като Toyota, Ford, VW, и Mercedes-Benz. Cheng-Shin може да се похвали с един от най-разнообразен избор на продукти , с гуми за почти всички приложения, вариращи по размер от само три до 22.5 инча вътрешен диаметър.

Купете сега Cheng-Shin гуми от barzgumve.com, и възползвайте се от нашите качествени услуги . Поръчката никогаш не е била по-лесна , а методите ни на заплащане включват удобни и сигурни опции като Paypal, кредитна карта и банков превод – също така , за поръчки на 2 и повече гуми доставката е безплатна !