Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

гуми Carlisle

Carlisle

Произхода на марката датира от 1917, когато Carlisle Tire and Rubber Company е основана в Карлайл,Пенсилвания ( САЩ ). Преодолявайки предизвикателствата като Великата депресия, вземане под управление и ликвидация през 1949, компанията става Carlisle корпорация -която успешно нараства и насочва дейността си през следващите десетилетия в производството на строителни материали, продукти за спиране , комуникации и авиокосмически продукти.

Действията на компанията са обединени през 2011 като Carlisle Транспортни Продукти . През 2013 компанията е придобита от Американските индустриални партньори и става CPT транспортни продукти. Със седем производствени заводи и 10 дистрибуционни центрове в Северна Америка ,Европа и Азия , гумите на Carlisle присъстват и днес на най-голямите пазара в света .

Висококачествени специални гуми от Carlisle на изгодни цени в barzgumve.com

Офертите на Carlisle включват различни специални гуми . Изключително полезни АТВ спортни гуми се предлагат на всички , от общопрактикуващи до специалисти и при всички пътни условия . За тревни площи предлагаме Carlisle гуми предназначени за трева,градина и голф , с дизайн разработен за такива предназначения и съединение с висока устойчивост .

Предлагат се и качествени селскостопански и индустриални гуми , с модели подходящи за различни превозни средства , от трактор до товарач , мотокар или боб-кат машина . Предлагат се и други видове - за всички видове ремаркета , минни машини , машини за запълване и уплътняване на пътни настилки , дори и за летищни наземни превозни средства за обслужване .

Изберете подходящия продукт от изключителните предложения на Carlisle и възполвайте се от качествените ни услуги . Поръчайте най-добрите гуми още сега на изключителна цена – само от barzgumve.com.