Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

гуми BKT

BKT

Компанията BKT е основана през 1995 и в момента е една от водещите производители на индустриални и селскостопански гуми . Компанията притежава три обекта за производство на гуми и напреднали производствени бази за отливки в Индия и изнася подуктите си в повече от 120 страни в света . Марката е добре известна със своите качествени многоцелеви и специализирани гуми за ферми ,тревни площи , строителството, горското стопанство и промишлени приложения, а също така и със спортните гуми, ATV и картинг гуми.

Здрав захват при всички положения с гуми BKT от barzgumve.com

От barzgumve.com може да закупите на изключителни цени BKT гуми подходящи за различни действия . Ако търсите надеждни селскостопански или гуми за горското стопанство , обърнете внимание на моделите от 65та, 70та и 85та серия на радиални гуми за трактор, или 90та и 95та серия радиални гуми за по-голям трактор . Налични са и други модели ,като гуми за комбайн , флотационни гуми , предни и задни гуми за трактор .

BKT произвежда и OTR и индустриални гуми с различни конструкции , като гуми за различни камиони , гуми за мотокари, промишлени влекачи, самосвали , багери, компактори, подземни минни машини, ремаркета.

Поръчайте сега многоцелеви и специални BKT гуми от barzgumve.com с изключително добра стойност .Избора на метода на заплащане е флексибилен и сигурен – с популярните плащания като банков превод, кредитна карта и Paypal.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя