Payment Banner

гуми Avon

гуми Avon


Марка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Производителя на гуми от Великобритания Avon, с доброто отношение цена-качество , се появява на пазара през 1904. През 1997 Avon е придобит от американската компания Cooper Tyre .
Днес, след стогодишен опит в производството на качествени гуми , Avon е една от водещите и успешни марки . Avon предоставя перфектен контрол при всички пътни или климатични условия . Устойчивостта и съпротивлението при движение осигуряват дългосрочна рентабилност и удобно пътуване .

Високо качество на Avon гуми

Avon гуми са отличен избор в сравнение с други марки, имат дълга история и са безкомпромисни в качеството и сигурността .
Когато говорим за гуми за пътнически автомобили , лекотоварни автомобили или офроуд/4x4 гуми , Avon предлага голям избор от различни качествени продукти . Ние можем да ви помогнем в търсенето на подходящите гуми за вашия автомобил . Независимо от това дали се нуждаете от летни гуми - ZT5, ZV3 – или зимни гуми - Ice Touring, Ice Touring ST –ние можем да ви предложим всичко това на изгодна цена , включвайки и безплатна доставка (* за поръчки на 2 и повече гуми ). Поръчайте сега онлайн директно от barzgumve.com.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

Shop rating
more