Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Гуми Avon

Avon

Производителя на гуми от Великобритания Avon, с доброто отношение цена-качество , се появява на пазара през 1904. През 1997 Avon е придобит от американската компания Cooper Tyre .
Днес, след стогодишен опит в производството на качествени гуми , Avon е една от водещите и успешни марки . Avon предоставя перфектен контрол при всички пътни или климатични условия . Устойчивостта и съпротивлението при движение осигуряват дългосрочна рентабилност и удобно пътуване .

Високо качество на Avon гуми

Avon гуми са отличен избор в сравнение с други марки, имат дълга история и са безкомпромисни в качеството и сигурността .
Когато говорим за гуми за пътнически автомобили , лекотоварни автомобили или офроуд/4x4 гуми , Avon предлага голям избор от различни качествени продукти . Ние можем да ви помогнем в търсенето на подходящите гуми за вашия автомобил . Независимо от това дали се нуждаете от летни гуми - ZT5, ZV3 – или зимни гуми - Ice Touring, Ice Touring ST –ние можем да ви предложим всичко това на изгодна цена , включвайки и безплатна доставка (* за поръчки на 2 и повече гуми ). Поръчайте сега онлайн директно от barzgumve.com.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя