Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

гуми Armour

Armour

Armour е вече от доста време една от водещите марки на китайския пазар , а от скоро има голяма роля и на международния пазар . Марката е специализирана в производството на офроуд , индустриални и селскостопански гуми и изнася продуктите си и в Азия , Европа, Северна Америка , Близкия Изток , Австралия и Африка . Гумите на Armour , разбира се , отговарят на европейските изисквания за качество и започват да стават известни в строителните обекти , ферми и горски стопанства .

Собственика на Armour е Xuzhou Xugong Tyres Co. Ltd, компания която е определена от бившия министър на химическата промишленост като най-важния производител на гуми в Китай. Преди това е известна като Jiangsu Tyres Plant, и е основана през 1951. Марката става известна с техните евтини , здрави гуми за тежки машини и най-важното в продажбата е тяхната стойност .

Barzgumve.com ви предлага широка гама модели и размери на Armour , подходящи за широк кръг на приложения . Ако се нуждаете от гуми за трактор , ремарке , влекач , тежък камион или някоя друга индустриална или селскостопанска машина , Armour ви предлага всичко това на изключително добра цена . Продуктовата гама на Armour покорява всички предизвикателства !

Купи сега Armour гуми от нашия онлайн магазин , и ние ще ви ги доставим безплатно до България (за поръчки на 2 и повече гуми ). Също така , изберете предпочитания метод на заплащане от предложените – примерно Paypal, банков превод , или кредитна карта . Каквото и да ви е нужно , barzgumve.com ще намери за вас !