Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Гуми Apollo

Apollo

От 1972, компанията Apollo израства от малък производител на гуми от Индия в един от конкурентните компании в пазара на гумите . Днес, продуктите на Apollo се продават в повече от 100 страни, в това число и България , а гамата включва гуми за различни превозни средства – мотоциклети , пътнически автомобили , джипове, леки и лекотоварни камиони и бусове.

Изключителния растеж на Apollo показва последователна дългосрочна стратегия, която набляга на силен интерес от прилагането на съвременни технологии и строг контрол на качеството – от съществено значение за всеки производител, който иска да произвежда повече от просто още една бюджетна марка . А, когато става въпрос за марки , компанията има не по-малко от пет такива.

Освен Apollo, тук е и вековната и известна холандска марка Vredestein, премиум съперник ; другото уважавано име е и известната швейцарска марка Maloya, която успешно се завърща на пазара след временното спиране на производство от няколко години . Фамилията Apollo включва и Kaizen и Regal, които произвеждат гуми за тежки камиони и бусове.

Apollo предлага разнообразие на гуми , които успяват да бъдат конкурентни в днешния пазар като предлагат качество на разумна цена . С добрата репутация между бюджетните потребители и благодарение на технологията си и дизайна , имиджа на Apollo се подобрява значително на взискателния европейски пазар. Въпреки това ,марката се поставя в премиум раздела на цени , като избягва пряка конкуренция с гигантите и консолидира своята ниша.

Barzgumve.com с удоволствие ви представя многообразния избор на Apollo гуми , подходящи за почти всички превозни средства . Ще намерите всичко от което се нуждаете летни , зимни или всесезонни гуми – всичко на непобедима цена.