Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

гуми Altura

Altura

Altura е специализирана марка принадлежаща на CEAT Limited, известен производител на гуми от Индия. С производствените мощности в Индия и Шри Ланка и 6000 работници , CEAT произвежда гуми за различни видове превозни средства , и изнася в повече от 115 страни в света . Марката Altura е специализирана в индустриални, търговски и селскостопански гуми, и моделите й обхващат изключително широк спектър от специализирани превозни средства.

Гуми на достъпни цени, готови за тежки задачи

Нашия онлайн магазин предлага голям избор на специални Altura гуми – гуми за трактори и селскостопански машини , горски превозни средства , булдозери, промишлени и строителни машини, камиони и автобуси , както и офроуд гуми.
Многобройните видове , модели и размери на Altura са достъпни в barzgumve.com на непобедими цени. Можем да изпълним както малките така и големите поръчки с лекота , и нашата система позволява ефикасно получаване на гумите когато се нуждаете от тях – спестявате излишното забавяне и търсене на място за съхранение на гумите .

Независимо от това дали се нуждаете от гуми за трактор или ремарке ,мотокар , булдозер , офроуд или флотационни гуми barzgumve.com ви предлага всички видове на изгодни цени . Поръчай сега две или повече Altura гуми от нашия онлайн магазин и ние ще ги доставим безплатно до адрес по вашия избор ! Прочетете повече за предложенията ни в нашия онлайн магазин и възползвайте се винаги от офертите на barzgumve.com.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя