Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

гуми Alliance

Alliance

Alliance Group е известен производител на гуми който предлага предимно земеделски , специални, индустриални и офроуд гуми под марките Alliance, Galaxy и Primex. Компанията е основана в Израел през 1950 като производител на автомобилни гуми . В началото на 60-те години, Alliance започва производство на предни и задни диагонални тракторни гуми и постепенно измества фокуса към пазара на земеделски гуми.

Днешния й статус на прозводител на високопрофилни индустриални , земеделски и OTR гуми е спечелен със усилена работа и опит през шест десетилетия наред. Гумите на Alliance са високо ценнени продукти за селскостопански превозни средства и компанията се гордее с титлата на лидер на пазара на такъв вид гуми.

Направи разлика – купи Alliance гуми от barzgumve.com

Ползвайки опцията за търсене на barzgumve.com изберете някой от земеделските , индустриални или специалните модели на Alliance гуми. Различните модели се предлагат с различни размери, отговарящи на почти всички превозни средства . Привлекателните оферти включват популярния модел Alliance Farm Pro 85 – ако пък се нуждаете от гуми за комбайн , обърнете внимание на модела Alliance 349 и подобни такива.

Може би искате премиум гуми за багери ,или просто се нуждаете от комбинирани гуми на които да разчитате когато става въпрос за строителни или индустриални задачи; в този случай, предложенията са Alliance 224 или Alliance 570 . Alliance е специалист и във флотационните гуми , които имат превъзходни възможности в товароносимостта , като същевременно ограничават увреждането на земя и растителност.

Гумите на Alliance не винаги са най-евтиния вариант , обаче притежават изключителни качества – спестявате със купуване на качество! Ако приоритетите ви са ефективност , отлична устойчивост на износване , оптимално сцепление и плавно шофиране , купете Alliance гуми от нашияонлайн магазин.