Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

ГОТОВИ ЗА ВСИЧКИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Отпразнувайте с нас 25 години удоволствие от шофирането и дългогодишното ни партньорство с гумите Goodyear!

Ние с удоволствие представяме ексклузивна томбола с нашия дългогодишен партньор Goodyear като част от празненствата по повод 25-годишнината ни. Имате възможността да спечелите един от трите ваучера за магазина на Goodyear на стойност 100 евро.

Просто закупете гуми Goodyear по време на периода на промоцията и гарантирайте шанса си да участвате в тази томбола!

Това е толкова просто:

  1. Всичко, което трябва да направите, е да закупите гуми Goodyear на barzgumve.com по време на периода на промоцията от 01.05.2024 г. до 31.05.2024 г. и да гарантирате предимството си с тази вълнуваща промоция. Гумите на Goodyear представляват висококачествено премиум качество. Трябва да се закупят поне 2 гуми.
  2. Потвърдете участието си в промоцията.
  3. С малко късмет, можете да спечелите един от трите ваучера за магазина на Goodyear.

Пожелаваме ви много успех!

Условия за участие

Eagle F1 Asymmetric 6

От превъзходното управление до отличното сцепление: каквото и да Ви очаква зад ъгъла, Вие можете да се справите с него.
Усъвършенствана технология „Dry Contact“ (контакт на суха настилка)

Подгответе се за всякакви предизвикателства с подобрените характеристики на суха пътна настилка и иновативните контактни петна, които се адаптират към стила Ви на шофиране, за да можете да реагирате по-добре на екстремни маневри и да шофирате с по-голямо сцепление.


Отлична технология за спиране на мокро „Wet Braking“

Бъдете подготвени за шофиране по мокра настилка с иновативната система от смоли, която осигурява по-голям микроконтакт с повърхността на пътя, като Ви осигурява отлично сцепление, независимо от времето.

Пригодност за електрически превозни средства

Подгответе се за бъдещето с авангардната характеристика за отстраняване на шума и нова технология на смесите, която намалява съпротивлението при търкаляне и увеличава разстоянието за пробег на електрическите автомобили.

*Auto Bild брой 10 - 2023 г.: тествани 50 летни гуми, размер 225/45R18. Тестван автомобил: BMW 3 Series. Тествани марки: Goodyear, GT Radial, Sava, Fulda, Hankook, Pirelli, Kleber, Kumho, Giti, Dunlop, Falken, Michelin, Nexen, Yokohama, Toyo, Continental, Linglong, Uniroyal, Maxxis, Bridgestone. В теста са публикувани 20 марки.