Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

00359 2 491 71 4600359 2 491 71 46

Yokohama целогодишни гуми

Всесезонните гуми за Yokohama автомобил са проектирани с помоща на последните технологии и висококачествените материали с цел предоставяне на перфектно ниво на управление през цялата година .Те не са направени за определен сезон, те осигуряват безопасност и комфорт , независимо от метеорологичните условия .

Уморихте ли се от постоянното сменяне на гуми всеки сезон? Тези целогодишни гуми са перфектен избор за хората , които нямат толкова време и пари за смяна на гуми . Купи целогодишни гуми за Yokohama онлайн от barzgumve.com на изключително изгодни цени . Със сигурност ще намерите подходящите гуми при нас .

Предимствата на целогодишните гуми за Yokohama

Целогодишните гуми за Yokohama имат характеристики и за летния и зимния сезон .Тяхната уникална конструкция позволява да функционират добре и при ниски и високи температури . Тези целогодишни гуми са предназначени за умерени климатични зони с мокри и стабилни зимни условия. Те са направени с цел подобряване на ефективността на колата , така че да надмине изпълнението на всяко друго превозно средство на пътя. От barzgumve.com, изберете някой модел на целогодишна гума на водещите производители , в това число и Yokohama. Предлагаме ви най-големия избор на различни марки гуми и всичко това на цени подходящи за вашия бюджет .

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя