Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

Vredestein летни гуми

Vredestein летни гуми

Vredestein компанията е основана в Холандия през 1909 г. и която показа духа на иновации, дизайн, безопасност и качество още в началото. Развитието на сгъваеми резервни гуми особено получи много любопитно внимание. Vredestein летни гуми на високо качество и производителност са признати в редица тестове от известни списания.

Vredestein летни гуми – ниско ниво на шум, висока произведителност

Vredestein летни гуми престои първокласен комфорт на мокри и сухи пътища. Това се постига с ниско шум при търкаляне на летните гуми Vredestein. Специалният дизайн на протектора прави супер-гладкост в движение - с ляв и десен профил модел, който се компенсира на гумата средната секция.

Гуми с високия сегмент изпълнение

Vredestein летни гуми “ULTRAC" е една от най-добрите гуми в високия сегмент изпълнение. Уникалният пълно силициев-силан протектора прави за оптимално сцепление и безопасно боравене – за всички пътни настилки и независимо от метеорологичните условия.

Най-високите оценки в коментари

В тест на летни гуми 2012 г. от най-големият автомобилен клуб ADAC Германия, Vredestein “SPORTRAC" спечелени най-високите оценки за обработка на сухи и мокри повърхности. Немското списание “sport auto" направиха Vredestein“ULTRAC" тяхния 2012 фаворит когато става дума за шофиране при мокра настилка. Гумата предлага голяма водна дисперсия добавяне на безопасност когато са изправени пред рискове на аквапланинг. Подробният преглед на гуми 2012 г. от германското списание "Auto Bild" присъдена Vredestein “SPORTRAC" азграничението "примерен".

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя