Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Често задавани въпроси

 1. Включени ли са в цените ДДС и разходи по доставката?
 2. Как мога да платя при Вас?
 3. Какво означава IBAN? 
 4. Колко струва доставка до остров в България? 
 5. Можете ли да ми гарантирате, че няма да се повишат цените? 
 6. Сигурни ли са разплащанията с кредитна карта?
 1. Включени ли са в цените ДДС и разходи по доставката?

  Посочените цени на гуми съдържат българското ДДС и разходи по доставката в България. Актуалните условия за доставка и заплащане ще намерите тук. 2. Как мога да платя при Вас?

  Предлага ме Ви заплащане чрез кредитна карта или превод (предварителна каса).

  - Предварителни заплащания чрез превод При тези двa начина заплащате преди да сте получили стоката. При това нямате възможност да проверите стоката за дефект преди да сте заплатили.

  - Заплащане чрез разрешение за изтегляне от банковата сметка (пряко дебитиране) Разрешението за изтегляне от банковата сметка е от предимство за клиенти, които по-често поръчват, тъй като отпада постоянното попълване на преводи.

  - Заплащане чрез кредитна карта За целта посочете номера на картата и нейната валидност. След проверка на данните Ви поръчаният артикул ще бъде изпратен веднага.

  - Заплащане чрез фактура Можете да заплатите при нас до обща сума от 300 евро. Желаем да обърнем внимание на това, че получаваме информация от Creditreform Experian, Neuss за Вашето сегашно поведение за заплащане , и поради това Вашата поръчка е сигурна и задължаваща.
  Моля да преведете фактурната сума в рамките на 7 дни от датата на поръчване на следната банкова сметка:

  Delticom AG
  Konto Nr. 4545406
  Commerzbank Hannover
  BLZ 250 400 66 3. Какво означава IBAN? 

  Съкращението IBAN означава "International Bank Account Number". Състои се в Германия от 2-цифрения код на страната "DE", 2-цифрен контролен номер, 8-цифрения банков код (напр. 25050299) и 10-цифрения номер на банковата сметка, при което по-кратки номера на сметката се заместват с нули. (Докато IBAN в Германия се състои от 22 цифри, може в други страни да съдържа до 30 знака). Предимството на IBAN е, че чрез стандартното кодиране могат да бъдат бързо регистрирани неправилно въведени номера на банкова сметка и да се избегне забавянето на плащания. Разлики има в хартиения и електронния формати. При хартиения формат обозначението "IBAN" се слага пред номера и се разделя на 4 блока, докато при електронния превод цифрите се пишат заедно. Пример за хартиен формат: IBAN DE89 3705 0299 1234 5678 90.Пример за електронен формат: DE89370502991234567890. Тъй като световната промяна в нов стандарт ще продължи известно време, би трябвало и в бъдеще да посочвате SWIFT/BIC-кода на банката на получателя. 4. Колко струва доставка до остров в България? 

  Поради повишените транспортни разходи за българските острови начисляваме обща такса от (8,50 евро) 16,70 лева на гума.   5. Можете ли да ми гарантирате, че няма да се повишат цените? 

  Цените на международния пазар зависят от предлагане и търсене ежедневните колебания на курса напр. между долар и евро въздействат директно върху цените на гумите. Делтиком се стреми при това към най-добрите цени за Вас! Гарантираната цена можете да вземете от нашите важащи оферти. 6. Сигурни ли са разплащанията с кредитна карта?

  Да! Освен ако осигурявате неправомощен достъп до данните на Вашата кредитна карта. Междувременно има много търговци, които кодират оптимално данните на Вашата кредитна карта, така че да е да е невъзможна злоупотреба с данните на Вашата кредитна карта по пътя от компютъра до получателя. Нашето кодиране - SSL - Secure Socket Layer - е за сега като най-добро.