Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Често задавани въпроси

 1. Как да намеря най-близкия център за монтаж?
 2. Като клиент трябва ли да информирам центъра за монтаж преди доставката?
 3. Кой ще монтира гумите ми?
 4. Могат ли моите гуми да бъдат доставени на всеки партньор за монтаж? 
 5. Не намирам център за монтаж близо до мен, но не искам гумите да се доставят в дома ми. Можете ли да ми помогнете? 
 1. Как да намеря най-близкия център за монтаж?

  Тук се отива до Търсене на партньор за монтаж, посочете само пощенския код, селище или код за избиране и ще получите съответната оферта с партньори за монтаж.
  Имате ли затруднения с намирането на Вашия партньор за монтаж? С удоволствие ще Ви помогнем. Моля, изпратете описание на проблема си по Е-Mail до barzgumve@delti.com или ни позвънете на: 2 491 71 46.

 2. Като клиент трябва ли да информирам центъра за монтаж преди доставката?

  Нашите партньори за монтаж получават от нас автоматично съобщение, щом като Вашата доставка напусне склада ни. Моля, обърнете внимание на това, че тази възможност Ви е на разположение само, ако сте избрали при поръчването съответната алтернатива за доставка "Доставка до партньор за монтаж". За по-сигурно Ви препоръчваме да се свържете паралелно с партньор за монтаж и да го информирате, че ще пристигне определена за Вас доставка от barzgumve. Можете да уточните веднага със сервиза и датата за монтаж.. 3. Кой ще монтира гумите ми?

  Разполагаме с покриваща цялата повърхност мрежа от сервизни партньори. Можем да доставим стоката Ви директно на нашите партньори за монтаж. Изберете си по време на поръчковия процес сервиз близо до Вас и уговорете дата за монтаж. 4. Могат ли моите гуми да бъдат доставени на всеки партньор за монтаж? 

  По принцип гумите могат да бъдат доставени до всички партньори за монтаж посочени от нас. В друг случай Ви насочваме към съответните партньори за монтаж на нашата интернет страница. 5. Не намирам център за монтаж близо до мен, но не искам гумите да се доставят в дома ми. Можете ли да ми помогнете? 

  С удоволствие ще доставим стоката на Вашия "личен" сервиз или на друг избран от Вас адрес. Адресите за фактура и доставка не трябва да бъдат идентични.