Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Често задавани въпроси

 1. Как мога да поръчам при Вас?
 2. Как мога да поръчам повече гуми с една поръчка?
 3. Как мога да узная, дали е постъпила моята интернет поръчката? 
 4. Как да променя броя на поръчаните гуми?
 5. Към кого да се обърна с въпроси относно поръчката?
 6. Мога ли да поръчам при Вас и извън интернет? Какви други възможности за поръчване има?
 7. Нужна ли ми е парола за да мога да поръчам при Вас?
 8. Не съм сигурен, дали поръчката ми е пристигнала. Какво да правя?
 9. Сгреших в поръчването? И сега? 
 1. Как мога да поръчам при Вас?

  На Така се поръчва, ще намерите подробно обяснение на процеса на поръчване. Ако имате въпроси или идеи се, обърнете към нас по barzgumve@delti.com или по телефона на 2 491 71 46. С удоволствие ще ви помогнем по нататък..

 2. Как мога да поръчам повече гуми с една поръчка?

  Можете да поръчате различни видове гуми като щракнете върху бутона "Отбележи" от списъка със съответните гуми. Отидете на новия линк в навигационната лента "Към поръчката", тук ще намерите всички избрани гуми във Вашата кошницата. 3. Как мога да узная, дали е постъпила моята интернет поръчката? 

  Ще получите незабавно съответно потвърждение на поръчката по E-Mail респ. факс. Ако не сме Ви изпратили потвърждение на поръчката въпреки посочения E-mail адрес респ. номер на факса, за съжаление поръчката Ви не е постъпила при нас. В такъв случай поръчайте отново. 4. Как да променя броя на поръчаните гуми?

  В процеса на поръчване се изхожда от четири гуми. Ако желаете по-малко или повече гуми, можете да промените броя в първата стъпка на поръчване. За целта щракнете върху „Промени брой” и посочете желания брой. 5. Към кого да се обърна с въпроси относно поръчката?

  В такива случаи ни изпратете съобщение на barzgumve@delti.com или по телефона на 2 491 71 46

 6. Мога ли да поръчам при Вас и извън интернет? Какви други възможности за поръчване има?

  Ако не желаете да поръчате по интернет, можете да поръчате и по телефона 2 491 71 46 или чрез факс (0049 89 20 80 81 188). Моля, съобщете ни точното обозначение на артикула както и броя на гумите и ни информирайте, как желаете да платите: - чрез предварителен превод или кредитна карта (посочете номера и валидността на кредитната карта).

 7. Нужна ли ми е парола за да мога да поръчам при Вас?

  Не Ви е нужна парола за да поръчате при нас. След като сте щракнали върху "Прочетох и приех Общите условия за продажба" във формуляра за поръчване, можете да отидете директно към стъпка 2. За целта оставете празни двете полетата "E-Mail" и Парола" и щракнете върху "Към стъпка 2". 8. Не съм сигурен, дали поръчката ми е пристигнала. Какво да правя?

  След редовно постъпване на поръчката Ви незабавно ще получите от нас потвърждение и номера на поръчката по E-Mail. В противен случай ни изпратете E-Mail на barzgumve@delti.com респ. използвайте телефонната ни гореща линия на 2 491 71 46.

 9. Сгреших в поръчването? И сега? 

  Ако сте сгрешили при поръчката, можем да я анулираме. При поръчка на стойност над (40 евро) 78,23 лева и до 14 дни след доставката връщането на гумите е безплатно. Изключение правият комплектите-гума с джанта. И тях взимаме обратно в срок от 14 дни. Понеже комплектите-гума с джанта се произвеждат и сглобяват специално, индивидуално за всеки клиент, ще ви начислим такса за монтаж и транспорт по (20 евро) 39,12 лева за комплект-гума с джанта.