Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Често задавани въпроси

 1. Възможна ли е доставката на друг адрес?
 2. Как ще узная точната дата на доставка? 
 3. Как ще доставите и какво ще стане, ако не съм си вкъщи?
 4. Как да си получа гумите?
 5. Какво ще стане, ако куриерната служба не достави стоката? Ще получа ли резервни гуми?
 6. Какво ще стане, ако се забави доставката?
 7. Кой ще ми достави гумите?
 8. Мога ли да взема гумите сам от Хановер? 
 9. Мога ли да променя адреса за доставка след извършване на поръчката си?
 10. Мога ли да отложа датата на доставка? 
 11. Доставяте ли и в други страни?
 1. Възможна ли е доставката на друг адрес?

  В рамките на България доставяме на всеки адрес: директно до клиентката респ. клиента, до алтернативен адрес или някой от нашите партньори за монтаж. 2. Как ще узная точната дата на доставка? 

  Щом поръчаната стока напусне лагера, ще получите Е-mail, в който ще Ви съобщим вероятната дата. За съжаление не можем да Ви дадем точно време, тъй като куриерните услуги DPD поемат доставката. 3. Как ще доставите и какво ще стане, ако не съм си вкъщи?

  За нас доставят куриерните услуги DPD. Ако не сте вкъщи, шофьорът ще се опита да даде гумите на съседа. Ако това е неуспешно, ще Ви остави карта (уведомяване за доставка), и Вие можете да се свържете директно с фирмата доставчик. 4. Как да си получа гумите?

  По време на поръчковия процес ще бъдете попитан за адреса на доставка. Тук имате възможността стоката и фактурата да се доставят на различни адреси. Ако не можете или желаете да приемете доставката на Вашия жилищен адрес, ще Ви доставим поръчката и на друг адрес (така наречения адрес на доставка). И в този случай ще Ви изпратим фактурата на адреса за фактура. Можете да посочите всеки желан адрес, напр. до Вашия сервиз, наш партньор за монтаж, бензиностанция и т.н. Разходите по доставката са включени, тази услуга не Ви струва допълнително. 5. Какво ще стане, ако куриерната служба не достави стоката? Ще получа ли резервни гуми?

  Ако пакетната служба не е доставила стоката, незабавно ще получите заместител. Моля да ни информирате по E-mail като посочите поръчковия номер (RD-Nr.) barzgumve@delti.com или по телефона на 2 491 71 46.

 6. Какво ще стане, ако се забави доставката?

  Ако поради дефицит в доставката на производителя се забави доставката на поръчания артикул, ще Ви информираме незабавно и ще Ви предложим налична алтернатива. 7. Кой ще ми достави гумите?

  Нашите стоки се доставят от Германската пакетна служба (DPD). 8. Мога ли да взема гумите сам от Хановер? 

  За съжаление не е възможно лично вземане от централата ни в Хановер, тъй като Вие получавате стоката директно от складовете ни, които се намират из цяла Германия. 9. Мога ли да променя адреса за доставка след извършване на поръчката си?

  Ако желаете да промените адреса след извършване на поръчката, се свържете с нас. Колетните служби нямат право приемат промени на адрес от клиенти. Обърнете се към нас чрез: barzgumve@delti.com - там ще Ви помогнем. 10. Мога ли да отложа датата на доставка? 

  Ако гумите са вече на път към Вас, не можем да съжаление за отложим датата на доставка, тъй като маршрутното планиране на ангажираната пакетна служба не следва от нас. (Моля, проверете възможността, дали гумите могат да се приемат от някой друг, напр. съсед). Ако пакетната служба не открие никой , ще получите вест с новата дата на доставка и телефонен номер за контакт.   11. Доставяте ли и в други страни?

  Разбира се, че доставяме продуктите си и до други страни. Цялостна представа ще намерите тук. Ако желаете да поръчате по-голямо количество гуми (повече от 10 броя), можем да уговорим с шофьора специални цени. В този случай ни изпратете E-Mail на barzgumve@delti.com .