Payment Banner

Cauciucuri de vara ToyoМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Anvelope de vara Toyo

Compania japoneza Toyo a luat fiinta in anul 1945, acumuland o experienta de aproape 70 de ani pe piata producatorilor de anvelope. Daca sunteti in cautarea unor anvelope de vara ce ofera calitate superioara, noi va oferim o gama variata de modele Toyo.

Anvelopele de vara Toyo – performanta la un pret accesibil

Din gama de anvelope de vara Toyo, noi va oferim printre altele modelele Proxes T1-R – o anvelopa din clasa UHP (Ultra High Performance) ce ofera o manevrabilitate imbunatatita in conditii meteorologice uscate, umede si calde. Acest model este disponibil si in varianta imbunatatita pentru masini de tip sport, PROXES T1 Sport. O alta recomandare o reprezinta Proxes CF2, acesta garantand un nivel ridicat de siguranta, durabilitate, consum redus si confort. Din aceeasi clasa mai face parte si NanoEnergy 2 ce poseda mai multe avantaje dintre care se evidentiaza distantele de franare extrem de scurte pe drumuri uscate si umede si un grad mic de rezistenta la rulare. Specialistii nostrii va pot ajuta in cautarea anvelopelor de vara Toyo de care aveti nevoie pentru autovehiculul dumneavoastra - toate acestea la un pret imbatabil cu livrarea gratuita (* pentru comenzi mai mari de 2 cauciucuri). Comandati acum, direct online.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more