Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Sunny летни гуми

Sunny летни гуми

Марка на гуми Sunny принадлежи към South China Tire & Rubber Co., Ltd group. За производсвото на техните гуми, Sunny се разчита на немска, американска и японска технология. Най-важна характеристика на Sunny летни гуми трябва да са на ниска цена. Обаче, клиентите не трябва да пропускат възможности за добро качество. За цената в съзнание на потребителите, Sunny летни гуми са чудесна алтернатива на добре познати производители на гуми.

Високоскоростни гуми

Иновативният дизайн на протектора на Sunny летни гуми прави чудесно управление на мокър и сух терен. Освен това, специалната каучукова смес осигурява много ниско износване и съпротивлението при търкаляне. Най-убедителни резултати са много гладко бягане и особено дълъг пробег. По време на цялата продължителност на живота, Sunny летни гуми убедят с постоянно качество. Най-големия Немски автомобилен клуб ADAC, потвърди че Sunny летни гуми са с ниско износване.

Добри гуми не трябва да бъдат скъпи

Sunny летни гуми се продават чрез широка глобална мрежа се препоръчват цени за клиентите, които се интересуват. Това е, защото Sunny летни гуми предлагат добро качество и на почти несравнимо ниска цена.