Payment Banner

Semperit зимни гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Semperit зимни гуми

Semperit е австрийски произведител на гуми основан в началото на 20-ти век, а сега част от Continental AG. Изключителните качества на тази гума с висока производителност осигуряват безопасна работа, независимо от времето - и Semperit зимни гуми не са изключение от това правило. Semperit Master-Grip е един от най-добрите зимни гуми на пазара. Многобройни тестове са показали, това с гумите, извършващи отлично всеки път. През зимния тест на 2012 , ADAC го присвоили с най-високи резултати, както за поведението си по време на аквапланинг и неговите свойства на сняг. Дори и на поведението на суха настилка шофиране превъзхожда. Цялостен, това е добра гума, особено за малките, компактни автомобили.

Завладяване на студения сезон безопасно със Semperit зимни гуми

Speed-Grip2 са други препоръчани Semperit зимни гуми за спортни автомобили и SUV и вече е убедил ADAC през 2011 година. Той се отбелязва по-специално за ниско ниво на употреба на гориво, която винаги е била приоритет за шофьори в своята целева група. Големият брой ламели с захващащи ръбове помогнат печалба на гумата значително по-голямо сцепление на земята - идеален за движение по заснежени пътища. За водачите на микробуси и други търговски превозни средства, Semperit е разработила Van-Grip2, която се движи безопасно на лед и сняг, дори и при високи натоварвания. Можете да закупите Semperit зимни гуми на топ цени от barzgumve.com. Ние сме доказателство, че пазаруването на гуми не трябва да бъде скъпa афера -не е нужно да се правят компромиси в най-неподходящите места и може да управлява безопасно в студените и мокри пътища. Ние предлагаме богат избор на Semperit зимни гуми за много видове и модели автомобили. Изберете размера на гумите и скоростен индекс и се убедете сами на нашите справедливи оферти. Можете също така да изберете да вашите гуми бъдат доставени на автосервиз, като един от нашите надеждни партньори за монтаж.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more