Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Sava зимни гуми

Компанията от Словения Sava е една от най-голямите и успешни компании в Централна Европа, която предлага голям избор на гуми за леки автомобили , джипове, камиони и лекотоварни камиони. От началото й през 2004, Sava става част от Goodyear ,компания за производство на гуми, което изцяло допринася до повишаване на качеството на продуктите й – логото на компанията ,с нов дизайн от 2009 , изразява всичко: Sava – качествени гуми от Европа.

Зимните гуми се произвеждат като следват строги стандарти за качество на Goodyear осигурявайки изискваното ниво на безопасност при тежки зимни условия и заледени пътища.

Sava зимни гуми – отличен контрол и кратък спирачен път

Sava зимни гуми се препоръчват поради техната стабилност , добър контрол на мокри и добро управление на снежни настилки през зимния сезон. Имат особена структура която позволява особеностите на гумата да не се променят при температури под 7 градуса , и които прилепват много добре на всички повръхности.

Най-добре оценените модели като Eskimo S3+ или Eskimo HP се препоръчват на шофьорите през студения сезон. На barzgumve.com имате възможност за поръчка на Eskimo SUV офроуд модел на гума , и Trenta M+S за ванове.