Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Pirelli зимни гуми

Пътувайте безопасно с Pirelli зимни гуми

Италиански производител на гуми Pirelli е добре познат през години като производител на високо качествени зимни гуми, и най-новите серии предлагат страхотни зимни гуми за всеки тип кола. Дали пътуването е с малък или среден клас автомобил, спортен или карате кола с 4WD - Pirelli зимни гуми подготвят шофьорите идеално за екстремни условия, като сняг и лед.

Pirelli: Членка на най-съвременните технологии за максимална безопасност

Продукта Snowcontrol носи максимален комфорт при шофиране и перфектен контрол над автомобила си. Pirelli зимни гуми са с посока на протектора с надлъжни канали. Каналите отстранят вода далеч надеждно и гарантират безпроблемна обработка на Вашият автомобил, когато се срещнат с рискове от аквапланинг. Оптимално сцепление - благодарение на по диагонални зъбци, ръбове и придържащи на протектора - позволяват безопасно шофиране на сняг и гарантират къс спирачен път дори и по пътища, които са силно покрити със сняг. Само това, което бихте очаквали от качествени гуми от Pirelli!

Pirelli Snowsport за управление на МПС със спортни амбиции

Серия на зимни гуми Snowsport е разработена като се имат предвид амбициозните водачи. Асиметрични Pirelli зимни гуми са перфектни за високо-производителни среден клас на автомобили, както и салон автомобили и спортни автомобили. Pirelli оборудвани тази серия на зимни гуми с нова, иновативна система на грайфера. Геометричното позициониране на протектора - осигуряват безопасно шофиране и спиране.

Няма риск от аквапланинг

Аквапланинг е един от най-опасните рискове за шофьорите. Pirelli зимни гуми са изключително добре подготвени да посрещнат тези предизвикателства. Всяка гума има четири широки надлъжни канали да разпръсне вода изключително ефективно. Още веднъж, Pirelli изненадва с иновативни технологии. Шофьорите могат да разчитат на надеждността, Pirelli зимни гуми и отлично представяне във всяка ситуация.

Най-добрите резултати от тестовете за зимни гуми Pirelli

Точно като в много предишни години, зимни гуми Pirelli отново бяха в състояние да убедят много хора по време на тестове. Силния германски авто клуб ADAC считат гуми на Pirelli гуми Snowcontrol Series 3 много добре балансирана гума, когато е тестирана по време на годишния преглед през 2012. Особено при мокра настилка, тази зимна гума напълно убеди отзиви по време на теста на ADAC. Освен това, тестове похвалиха зимни гуми с ниско износване и изхабяване.Нисък разход на гориво, както и голяма работа на сняг Pirelli зимни гуми са препоръчителен продукт.Други списания и “Stiftung Warentest"" – добре позната германска институция за тестове на потребителски стоки - са класирали тази зима Pirelli гумите и са също толкова доволни. Гумите показаха много добра работа в мокри условия, и когато “шофирате по лигав сняг"" Pirelli зимни гуми се класират в топ. Спирачните разстояния са доста под средно както и при спиране на мокри и снежни условия.