Payment Banner

Nokian зимни гумиМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Nokian е известна марка гуми произведена във Финландия и 20% от акциите й са собственост на техния конкурентен Bridgestone. Те имат три основни бази, две във Финландия и една в Русия. Техните корени от студения север на Европа са отразени по-специално в зимните гуми на Nokian , държат високо ниво в тестове на гумите, включително и на тези, извършени от ADAC.

Един пример за високо модерна Nokian зимна гума е Nokian WR D3, високо-препоръчана като победител от теста за зимна гума, проведена от германското списание "Auto Motor Sport" през 2012 г. Основните фактори, на нейните отлични резултати бяха представяне на сняг, в съчетание с добро поведение и спиране по сухи повърхности. Общо, тази гума е известна с балансирано поведение на пътя. Безопасност също не е проблем, с нанотехнологиията и профила на протектора - изключителна стабилност с WR D3. Ъглово диференцирани, полирани напречни вдлъбнатини върху рамото на гумата гарантират, че снегът утайки се преместват правилно, което не позволява да се отрази отрицателно върху поведението на автомобила. Можете да намерите тази гума на barzgumve.comна изгодни цени.

Nokian зимни гуми ви дават сцепление на сняг и лед

Максимално сцепление - това е обещанието на Nokian Hakkapeliitta 8 модела.Възглавницата Eco Stud подобрява работата на шиповете, които са разпределени равномерно по протектора на гумата и закотвени плътно в кубчета на протектора, изключително постижение активирано от специална каучукова смес. Това също така осигурява удобно шофиране и опит върху сухи улици.

С WR A3 спортните автомобили могат да се насладят на Nokian зимни гуми идеални за високи скорости, твърд и надежден партньор при всякакви климатични условия. Тези и всички други гуми Nokian са достъпни онлайн, на barzgumve.com. От гуми за малки коли до ванове, нашата продуктова гама включва високо качество, високо-производителни продукти във всички ценови диапазони. Обширният избор на размер гуми, убедени много клиенти, което прави barzgumve.com един от водещите онлайн магазини на гуми.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more