Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Nankang летни гуми

Nankang летни гуми

Тайвански производител на гуми Nankang има дълга история на компанията която е започнала дейността на производство на висококачествени гуми на ниска цена, през 1959 г. Независимо дали шофьори предпочитат спортен стил на шофиране или особено висока стойност на комфорта при шофиране, Nankang има прави гуми за всяка нужда.

Nankang спортни летни гуми

Четири поредни и много широки канали на спортни модели, гарантират пълното източване на вода по време на аквапланинг. Освен това нов силициев микс на профила, постоянно осигурява перфектно сцепление и висока стабилност. Ламели на гумата намаляват твърдостта на блока и позволяват намаляване на нивото на шума. По този начин дори и спортни шофьори могат да се насладят с много приятно шофиране.

Гуми за максимален комфорт при шофиране

Дизайн с мулти-ламели на Nankang летни гуми намаляват твърдост на повърхността, докато напречни канали имат функция за намаляване на шума. Резултатът е тихо, много комфортно шофиране.

Подобрена икономиката

Nankang летни гуми са изработени от високо иновативни каучуков микс, с високо съдържание на силициев диоксид. Това води до ясно намаляване на съпротивлението при търкаляне, което допринася за по-дълг живот. Специален дизайн профила на гумата предлага намалена твърдост към рамото, избягват се неравномерно износване на гумите, и на гумата се осигурява постоянно качеството през целият експлоатационен срок.