Payment Banner

Зимни гуми Maxxis – опитни и надеждни, създадени за потребностите виМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

Maxxis е реномиран производител на американска гума, която произвежда голямо разнообразие от гуми за превозни средства, вариращи от велосипеди за големи промишлени машини. Естествено, британските шофьори са най-добре запознати с Maxxis за лек автомобил и SUV гуми, които са придобили добра репутация за качество и висока стойност за парите.

За близо половината от всяка година, климата и правителството ни настоява, че да използваме гуми разработени и сертифицирани за използване през зимата. Maxxis зимни гуми са изключително примамливи за шофьорите, които се нуждаят от надеждни, качествени продукти на разумни цени – Разбира се, никъде по-разумно, отколкото на barzgumve.com. Каквото и да карате, където и да го карате, огромното разнообразие на Maxxis зимни модели и размери гарантира, че лесно ще се намери този, който е подходящ за вас.

Направете най-доброто от зимата, с гуми Maxxis от barzgumve.com

Maxxis предлага разнообразие от зимни модели, за много видове автомобили и приложения. Водачи за леки автомобили, със сигурност ще се интересуват от Maxxis WP-05 Arctictrekker, нов дизайн поколение с помощта на иновативни функции и напреднали гумени съединения за осигуряване на сигурността в различни предизвикателни среди за шофиране. Maxxis MA-SW, MA-PW, и SS-01 доставя отличен контрол в трудни ситуации за ванове и лекотоварни автомобили и Maxxis MAW2 е чудесна възможност за микробуси и други леки търговски превозни средства, пътуващи в тежки зимни условия.

Винаги можете да намерите най-добрите продукти на невероятни цени на barzgumve.com. Поръчай сега две или повече Maxxis зимни гуми с безплатна доставка навсякъде в България! За още по-голямо удобство, щракнете върху бутона ‘Търсене на монтажни партньори’ и да вашите нови гуми бъдат доставени до тях за незабавен монтаж.

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more