Използваме cookies. Използвайки този уеб сайт, вие се съгласявате с тяхното използване.
OK
Статус на поръчка x
Изход

00359 2 491 71 4600359 2 491 71 46

Maxxis зимни гуми

Maxxis е реномиран производител на американска гума, която произвежда голямо разнообразие от гуми за превозни средства, вариращи от велосипеди за големи промишлени машини. Естествено, британските шофьори са най-добре запознати с Maxxis за лек автомобил и SUV гуми, които са придобили добра репутация за качество и висока стойност за парите.

За близо половината от всяка година, климата и правителството ни настоява, че да използваме гуми разработени и сертифицирани за използване през зимата. Maxxis зимни гуми са изключително примамливи за шофьорите, които се нуждаят от надеждни, качествени продукти на разумни цени – Разбира се, никъде по-разумно, отколкото на barzgumve.com. Каквото и да карате, където и да го карате, огромното разнообразие на Maxxis зимни модели и размери гарантира, че лесно ще се намери този, който е подходящ за вас.

Направете най-доброто от зимата, с гуми Maxxis от barzgumve.com

Maxxis предлага разнообразие от зимни модели, за много видове автомобили и приложения. Водачи за леки автомобили, със сигурност ще се интересуват от Maxxis WP-05 Arctictrekker, нов дизайн поколение с помощта на иновативни функции и напреднали гумени съединения за осигуряване на сигурността в различни предизвикателни среди за шофиране. Maxxis MA-SW, MA-PW, и SS-01 доставя отличен контрол в трудни ситуации за ванове и лекотоварни автомобили и Maxxis MAW2 е чудесна възможност за микробуси и други леки търговски превозни средства, пътуващи в тежки зимни условия.

Винаги можете да намерите най-добрите продукти на невероятни цени на barzgumve.com. Поръчай сега две или повече Maxxis зимни гуми с безплатна доставка навсякъде в България! За още по-голямо удобство, щракнете върху бутона ‘Търсене на монтажни партньори’ и да вашите нови гуми бъдат доставени до тях за незабавен монтаж.

Огромен избор и отлично качество:

  • повече от 100 марки гуми и
  • повече от 35.000 модели във всички електронни магазини
  • Ние доставяме  само гуми с най-високо качество

Ниски цени:

  • Клиентите говорят за по-изгодни цени с 20 до 25% в сравнение със стационарна търговия с гуми
  • Всички цени на гуми са с включително ДДС + безплатна доставка за над 2 броя