Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Kumho летни гуми

Kumho гуми Фирма е корейски производител на гуми със седалище в Сеул. Европейската администрация е базирана в Офенбах, Германия. Компанията е основана през 1960 г. и оттогава е установена силна позиция сред водещите производители на гуми в световен мащаб. Kumho летни гуми са разработени да показват отлично поведение в движението по пътищата. Независимо дали са кола или камион, Kumho има страхотни летни гуми за всеки тип превозно средство.

Диапазон на гуми които идват от спектър на висока скорост

Kumho летни гуми са разработени за най-високи очаквания и отговарят на потребностите на безопасността на всички пътни настилки. Отличен комфорт при шофиране и висока ефективност са сред специалните характеристики на летни гуми Kumho. Клиентите получават гуми с оптимално сцепление – по изгодни цени.

Най-новото поколение на Runflat гуми

Актуалните и наскоро разработени runflat гуми от Kumho ви уверяват че можете да карате от умерена дори след пълна дефлация. Специално съединение силициев диоксид на протектора осигурява много ниско съпротивление при търкаляне и ниска степен на износване. Това води до оптимална работа и комфорт, както и до изключителна ефективност.

Kumho летни гуми убеждават мненията

Германската най-голяма асоциация ADAC е връчила знака ""задоволителна"", за Kumho летни гуми при тяхното цялостно изпитване на гуми 2012. Тестери бяха убедени от добро сцепление на гумата, както и намален разход на гориво и износване. Спиране, управление и стабилност също спечели най-добрите оценки. Това показва, че впечатляващо добро качество не трябва винаги да бъде скъпо.