Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Kleber зимни гуми

Kleber отдавна е доверено лице на марките на европейския пазар, благодарение на ангажираността на производителя със качеството и иновациите. Ако цените безопасността и комфорт на шофирането, оборудвайте вашият автомобил с Kleber зимни гуми за студения сезон и със сигурност е една отлична инвестиция. Известния френски производител проектира своите зимни продукти, за да гарантира стабилност при голями скорости на магистрали и адекватно сцепление на замразени повърхности. Нашият онлайн магазин Ви предлага Kleber зимни гуми с различни размери, в продължение на почти всяко превозно средство, марка или модел - естествено, най- отлични цени.

Стабилно поведение на пътя на зимни пътища, с гуми Kleber от barzgumve.com

Гуми Kleber Krisalp HP е отличен пример за напреднали зимна гума технология за всекидневно шофиране. Предназначена е за леки автомобили, вариращи от компактни хечбек до луксозни лимузини, на Krisalp HP е гума с истинска Mud& Снежни идентификационни данни и функционалност по студено време. Krisalp HP2 е последно поколение на зимна гума, която осигурява отлично сцепление и спиране на заледени пътища, както и адекватно сцепление на сняг. Ван шофьорите не трябва по никакъв начин да се чувстват пренебрегнати от Kleber.

Гуми Transalp 2 е разработена, за да отговаря на специфичните изисквания на превозвачите, като се използва усилена конструкция за да подкрепи трайност и носимоспособност, докато в студено време осигурява стабилност при скорости на магистрали и добра управляемост върху лед и заснежени пътища. Поръчайте сега и се насладете на надеждността на Kleber зимни гуми - винаги на безконкурентри цени, from barzgumve.com. Ние предлагаме безплатна доставка при поръчка от 2 гуми и повече, и на разположение ви е богата мрежа на монтажни станции.