Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Hankook летни гуми

Hankook летни гуми

компания Hankook е основана през 1941 г., която спада към групата на младите производители на гуми. От 1996 г. са базирани в Европа. Въпреки na кратката си история, компанията е успяла да спечели място между водещи производители на гуми. Това се обяснява с факта, че много производители на автомобили катоVolkswagen, Renault, Volvo и Ford изберат качествени гуми от Hankook за оригинално оборудване на различни превозни средства.

Hankook – Убедителна работа и комфорт

Hankook летни гуми имат оптимизирано съпротивление на търкаляне и много нисък шум при търкаляне. Това не само да прави висока ефективност, но поставя комфорта за водача на максимум. Между специалните характеристики на летни гуми Hankook са:
  • Прецизно управление
  • Оптимална курсова устойчивост
  • Изключителна обработка

Чудесно сцепление на всяка повърхност

Независимо дали става въпрос за сухи или мокри пътища, Hankook летни гуми винаги показват оптимално сцепление и управление. Гуми с изключителен спектър на изпълнението, много добър балансиран контакт с повърхността и налягането.

Hankook летни гуми убедят когато са подложени на изпитание

Добре познати списания предлагат Hankook летни гуми за много добро шофиране, както и безопасно шофиране. В 2012.г. тест на летни гуми от ""Ауто спорт"" – немско списание за кола – Корейския производител на гуми е спечелил най-горната позиция, когато става въпрос за спирачни характеристики. При спирането на скорост от 60 mph, летни гуми Hankook спрят за 26 фут, пред състезател с най-ниско точкуване в прегледа.