Статус на поръчка x
Изход

2 491 71 462 491 71 46

Goodyear зимни гуми

За най-високите изисквания: Goodyear зимни гуми

Американска Goodyear компания е една от най-големите производители на гуми на планетата. След 20-ти век, Goodyear снабдява автомобили с високо качествени гуми. Daimler-Benz, BMW или Volkswagen – между други – снабдяват кола с качествени гуми от Goodyear. Естествено, висок стандарт за качество на Goodyear се отнася и за зимните гуми. Голямата обработка, както и комфорт и най-висока безопасност се дължи на Goodyear зимни гуми 100 процента.

Последното поколение на зимни гуми

Постоянна научноизследователска и развойна дейност която води до подобряване на гуми е един от основните принципи на производителя. Чудесен пример са това са Goodyear UltraGrip зимни гуми. Оборудвани със специални 3D-ламели този Goodyear зимни гуми се представя добре дори и при най зимни условия с лед и сняг. Автомобилът се поддържа от висок степен на стабилността при завиване или внезапно спиране. Към това се добавя значително към чувство на шофьора на безопасност по всяко време.

Зимни гуми Goodyear напълно убедят списания

Също като предишните изстрелвания, последното поколение на Goodyear зимни гуми са отново спечели най-високи оценки в различни тестове. Много уважавано германското списание “Autozeitung"", както и “Auto Club Europa"" (ACE) обяват зимни гуми от Goodyear на позиции в горните ешелони. Признато е че гумите имат перфектен баланс и висок степен на безопасност по заснежени пътища. Освен това, дори и при мокра настилка Goodyear зимни гуми показват изключителна пътната безопасност. Когато става въпроса за рискове от аквапланинг, изпълнение на най-новите зимни гуми от Goodyear беяха абсолютно убедителни.

Иновативна технология за изключително удобство и комфорт по време на шофиране

За отлично представяне, независимо от метеорологичните условия, Goodyear зимни гуми са оборудвани с най-новите технологии. Зимни гуми Goodyear UltraGrip 8 например работят с 3D-BIS Technology (Block Interlocking System) с цялата контактна повърхност. С реализацията на тази технология, Goodyear успя да увеличи броя на ламелите. Затова шофьорите се възползват от по-добро сцепление на сняг и лед. За да се гарантира максимална безопасност на мокри и сухи пътища, Goodyear винаги разчита твърди блокове на протектора за зимни гуми. Поради тази причина инженерите на Goodyear разработи иновативна 3D Interlocking Effect. Веднага след като блокчетата на протектора докосват пътя, ламелите се блокират. Резултатът е извънредна твърдост, която е необходима за по-лесно манипулиране и безопасно управление както на сухи, така и на мокри пътища.

Нисък ниво на шума и нисък разход на гориво кога шофирате с Goodyear зимни гуми

Goodyear зимни гуми не просто да правят шофирането удобно и безопасно, но резултат и с други свойства. Например, производител на гуми успя да намали съпротивлението при търкаляне което води до по-ниско износване и малък разход на гориво намалява емисиите на CO2 - чудесно за водачите и околната среда.