Payment Banner

Зимни гуми General – завладяващо качествоМарка:
Серия на модела:
Име на модела:
Тип на превозното средство:

General гуми е доставчик на качествени гуми, тъй като 1915 г., когато неговите иновативни продукти бяха отлично оценени от страна на автомобилистите като и харизматичните машини както е Ford Model T. Днес е член на Continental семейството, марката е част от една от най-големите и най-технологично напреднали производствени предприятия на гуми в света.

Зимни шофиране може да е обезсърчително , особено като се има предвид традиционното британско време. Ако сте на пазара за качество зимни гуми, barzgumve.com има голям избор на отлични General гуми на много изгодни цени - с няколко модела и голямо разнообразие от размери, за да отговарят на нуждите на всеки шофьор.

Оценявайте безопасността и прелестите на зимата с General гуми на barzgumve.com

General зимни гуми са подходящи за използване в нестабилна и често променливи климатични условия в Централна и Северна Европа, като се използват съвременни технологични решения, за да се гарантира, добро поведение на пътя и безопасност при трудни пътни условия. Продуктовата линия General Altimax включва разностранни Altimax Arctic, Altimax Nordic, и Altimax Winter Plus модели за супермини, компактни и средни пътнически автомобили. Разработен специално за ванове, General Grabber Snow Разработен специално за ванове, Общото Snow Grabber се възползва от най-новото поколение на силика гумени съединения за осигуряване на високи нива на сцепление върху заледени пътища, сняг и дъжд . Също така, General Eurovan Winter осигурява стабилност и сцепление на замразените пътни настилки за лекотоварни автомобили.

barzgumve.com предлага високо качество на General зимни гуми и при най-изгодни условия – безконкурентри цени, лесна процедура за поръчки, добра поддръжка на клиенти, и безплатна доставка при поръчка от 2 гуми и повече. Разгледайте нашият онлайн магазин за повече информация за нашите отлични оферти и услуги, и да ни посетите отново по всяко време!

Ние можем да
монтирам Вашите гуми!

Изберете един от
нашите монтажни партньори
във Вашия район:

*Безплатна доставка за 2 и повече гуми ( включен ДДС )
**С изключение на комплектовано колело

Clients opinions

 

barzgumve.com
4.88/5 - 50 Customer rating 

Website is clear and easy to use, no quibble or fancy colors which only would distract. A very well done online facility. Helmut P. from Mullingar  
more